Hó- és zivatarlesen
Sat24 animált mûholdkép
Európai radarképek
Kedves fórumozók!
Egy újabb fejlesztés nyomán az alábbi változás állt be a szakmai fórumok használatával kapcsolatban: A "Hó- és zivatarlesen" valamint a "Hosszútávú esélylatolgatások" fórumok használata ezentúl az ú.n. szakmai joghoz van kötve.
Részleteket ld. a Metnet szabályzat I/7. pontjában.
Módosítva: 2009.07.18
Európai radarképek
Kedves fórumozók!
Egy újabb fejlesztés nyomán az alábbi változás állt be a szakmai fórumok használatával kapcsolatban: A "Hó- és zivatarlesen" valamint a "Hosszútávú esélylatolgatások" fórumok használata ezentúl az ú.n. szakmai joghoz van kötve.
Részleteket ld. a Metnet szabályzat I/7. pontjában.
Módosítva: 2009.07.18
A karfiolt rózsáira szedjük, enyhén sós vízben majdnem készre fõzzük, egy tepsit kiolajozunk, vékony rétegben megszórjuk zsemlemorzsával, ráhelyezzük a karfiolt, és leöntjük annyi cukrozott tejföllel, hogy ellepje. Sütõbe tesszük, középerõs lángon addig sütjük, míg a tejföl megkeményedik. Kb. 25 perc. Szuper! :-)